Skip to content

Onze aanpak is uniek

koolhydraatarm dieet

Wij helpen jou het diëten voorgoed vaarwel zeggen

We helpen je een koolhydraatarme leefstijl eigen te maken, en werken aan je mindset, zodat je weer vertrouwen krijgt in wat je eet, je lichaam en hoe je goed voor jezelf zorgt. We plakken geen pleisters op wonden, maar pakken de kern van het “probleem” aan. Voor blijvend resultaat én een gezond leven!

Koolhydraatarm diëtist

Founder

Noor Struik

Diëtist • Voedingswetenschapper

“Ik heb The Nourishing State opgericht om vrouwen te helpen een manier van eten en een leefstijl te vinden die voor hun werkt, zonder dat ze zich overweldigd voelen of het idee hebben dat er een lange lijst is met eten wat ze niet meer mogen. Niets maakt me gelukkiger dan vrouwen te helpen goed voor zichzelf te zorgen en zichzelf weer op nr 1 te zetten.”

Team tnS

romy thumann

ketogeen diëtist

Romy Thumann

“Gezondheid staat gelijk aan geluk, en ik ga je laten zien dat een gezonde leefstijl niet ingewikkeld is”

Locaties: Den Haag, Rotterdam (NL) en online

darmtherapeut

darmtherapeut

Sharon weers

“Lekker in je vel zitten begint bij gezonde darmen”

Locaties: Purmerend (NL) en online

orthomoleculair therapeut

Natalie Van den Broeck

“Er bestaat geen “one size fits all” aanpak en daarom is het zo belangrijk om op zoek te gaan naar wat voor jou werkt en in jouw leven past”

Locatie: online

Debora Spina

Ketogeen therapeut

Debora Spina

“Ik help vrouwen met hormonale klachten een fijne balans vinden tussen gezond eten, goed voor je lichaam zorgen met af en toe een uitzondering. Perfectie bestaat namelijk niet!”

Locatie: Genk (BE) en online

Koolhydraatarm Eten

- blijvend afvallen zonder honger, jojo'en of gedoe!

Wij helpen cliënten die worstelen met hun gewicht, en alles al geprobeerd hebben. Dat doen we door te kijken naar de oorzaak van het “probleem”: waardoor komt het dat je niet afvalt? Welke tekorten heb je opgebouwd? Hoe reageert je lichaam op koolhydraten? En heb je eindelijk wel genoeg vitamine D om vet te verbranden (en dus af te vallen!)?

Daar gaat het vaak mis: pleisters plakken, maar niet kijken wat er nou echt misgaat in je lichaam. Wij gebruiken voeding als medicijn, en helpen je je lichaam weer te voeden in plaats van vullen.

Onze aanpak draait om echte voeding, met voldoende eiwitten en gezonde vetten. Met ons koolhydraatarme voedingsadvies zorgen we voor variatie, smaak en verzadiging. Niets erger dan een hongergevoel direct nadat je gegeten hebt, toch?!

Door onze aanpak val je niet alleen blijvend af, maar krijg je ook meer energie, slaap je beter, heb je geen opgeblazen gevoel meer, én kan je weer vertrouwen op je lichaam.

Persoonlijke Begeleiding

Tijdens onze individuele trajecten leer je alles wat je moet weten om uit die suikerverslaving te stappen en je hormoonbalans te herstellen met lekker, voedzaam eten. We kijken naar je huidige voedingspatroon en bepalen wat zinvol is om toe te voegen en om juist te verminderen, afgestemd op jouw behoeftes en doelen. We zullen je begeleiden naar een manier van leven waar je je echt goed bij voelt; vandaag, morgen en elke dag daarna.

Wij helpen je om weer lekker in je vel te zitten en een leefstijl te vinden die voor jou werkt!

EN