Favo koolhydraatarme producten

Dit zijn onze favoriete koolhydraatarme producten om jouw koolhydraatarme leefstijl makkelijker én lekkerder te maken! Wat dacht je van suikervrije chocola, een koolhydraatarme maaltijdbox of koolhydraatarme granola 🤩

Funky Fat Foods

Romige, biologische én suikervrije chocoladerepen met MCT olie. Een koolhydraatarm tussendoortje om volop van te genieten zonder je gezondheid of smaakpapillen in de steek te laten.

Met onze code THENOURISHINGSTATE ontvang je 10% korting!

Babs Bone Broth

Bone broth is de perfecte collageen bron. Babs gebruikt een oud, traditioneel recept om ervoor te zorgen dat je geniet van een hartige, smakelijke bouillon die op zichzelf kan worden gedronken of als basis voor soepen, sauzen en andere recepten.

Met onze code TNS ontvang je 10% korting!

Ekopura

Ekopura Biologische Whey Proteïne met 80% eiwit is whey proteïne concentraat in zijn puurste vorm en gecertificeerd biologisch. Vrij van kunstmatige toevoegingen en afkomstig van biologische koeien die het hele jaar vrij kunnen grazen.

Met onze code nourishingstate ontvang je 10% korting!

Marley Spoon

Marley Spoon biedt koolhydraatarme maaltijden aan! Zeker aan te raden als je geen zin hebt om iedere avond zelf te bedenken wat je eet. En hoe fijn is het als alle ingrediënten thuisbezorgd worden.

Met onze code H4T10TIKO krijg je de eerste drie weken €15 korting, dus in totaal €45 korting!

Mishu Baking

Een uitgebreid assortiment pure, gezonde en voedzame producten die geschikt zijn voor een koolhydraatarme leefstijl. Onze favorieten zijn de keto bonbonnetjes, keto loaf en de chocolate chip cookies.

Oot Granola

Oot maakt koolhydraatarme granola die lekker is én goed voor je: heel weinig suikers, kraakvers gebakken en 100% puur natuur. De granola’s zijn biologisch en glutenvrij. En worden bij je thuis door de brievenbus bezorgt. Onze koolhydraatarme granola favorieten zijn de Paleo Mix en Keto Granola.

Kurkuma

Kurkuma werkt als antioxidant en ondersteunt je vertering. Kurkuma werkt daarnaast ontstekingsremmend, waardoor het een belangrijke aanvulling is wanneer je wil afvallen, bij huidklachten en andere vormen van ontstekingen.